Strejk

Inatt tältade jag och Malin och hade det urkul. Jag åkte också till Länna och köpte tre par skor på skopunkten, jag fick alla för två hundralappar. Morgondagens planer är att träffa Sophia.

Och det fetaste minuset ever går till cheferna för Swebus/Busslink som vägrar ge busschaufförerna mer i lön, och därmed får dem att behöva strejka för sin rätt. En hel jävla miljon stockholmare kommer lida av att inte kunna åka buss från och med midnatt.

Jag kommer också att fortsätta skriva färre inlägg så som ni kanske har märkt att jag gjort den senaste tiden.

Well, här är pjucksen:




Fredag hela månan

Det har inte blivit någon musik här kom jag att tänka på nu. Så det ska det bli ändring på illa kvickt. Här är en låt som jag avgudar. Fredag hela månan heter den, med Herbert Munkhammar och Magnus Lidehäll, även kända som Afasi och Filthy. "Skillnad mellan vardag och helg: Svaret är enkelt, igår var jag arbetslös och idag är jag ledig." Mitt i prick.


ChokladChinos

I fredags åkte jag och älsklingarna Malin, Emma och Elli till stan och hade det mysigt. Jag köpte dessa Chinos på monki för 300 spänn. Mot kvällningen var jag barnvakt och sedan så blev det att umgås med grannarna.


.. medans jag hade på mig detta, plus kavaj, plus pilotglasögon, plus indianloafers.

Neon-naglar

Datorn ska iväg tills imorgon så det kommer inte något nytt inlägg innan dess. Men nu på dagen ska jag vara med Malin och vi ska åka till något ställa där man kan shoppa, och jag ska försöka hitta mina chinos i brunt om jag så dör. Jag har orangea naglar nu till skillnad från gula (usch) som jag hade igår, och jag älskar det. Det kommer vara skitsnyggt när man blir gyllenbrun. Så jag kanske ska köpa en till flaska, minst. Så här är två överredigerade bilder i alla fall.



Knut



T från Weekday


Smågodis

Nu ska jag sätta mig i soffan med den här tidningen
och en påse smågodis framför mig. Lycka.


Köpt

Idag var jag i stan strax efter nio för att möta mamma, lite väl tidigt även för mig. Jag kom hem med dessa saker.

Linne från Monki, halva priset på 180 kronor.


Stentvättade jeans från Cheap Monday, halva priset på 400 kronor.


T från Weekday, halva priset på 200 kronor.


Kjol från Gina Tricot, hälften på 180 kronor.



Från vänster: maskara från Maybelline 60 kr, neonnagellack från Depend paketpris 60 kr, rosa örhängen från Sisters halva priset på 30 kr, örhängen från Gina Tricot halva priset på 70 kronor. Jag dör för de vita rosörhängena. Och det orangea nagellacket.

Allsång på skansen

Igår så var jag med favoriterna Malin och Amanda på Allsång på Skansen. Vi kom dit drygt en timme innan det började, men vi fick ändå rätt så bra platser. Lilla jag glömde så klart att ta med mig kameran, men här är två dåliga bilder på Håkan Hellström, som förövrigt var den enda artisten där förutom Miss Li som var okej. Fast jag har aldrig gillat hans musik speciellt mycket egentligen.



Jo förresten, vi är med i dagens Aftonbladet,  på sidan innan sidan 41 för att vara mer exakt. Men det är inte sidan 40 av någon konstig anledning. Förjävlig bild, men det är ju för sent att göra något åt saken nu.


Bio

Hej sötungar! Igår förmiddag mötte jag upp Julia för att sälja en tröja från min jBloppis. Sedan var jag med favoriterna Malin och Amanda. Vi hade lite picknick och så vid en strand på dagen, och på kvällen såg vi på bio, Brudens bäste man. Dem bjöd mig på allt, för det var en försenad födelsedagspresent ( jag fyller år i november) från dem. Riktigt mysigt, tack så jättemycket! Amanda sov här också, så nu väntar jag på att hon ska bli klar. Sedan ska vi träffa Malin.


 
Jeans och linne Cheap Monday, armband Glitter, rosettbrosch farmors gamla.

Sepia

... och så här såg jag ut mot kvällningen. Linnet var turkost, naglarna var smultronröda och så var det guldiga ränder i den annars helvita sjalen. Annars var mina kläder som tagna ur en svartvit film.



Istvättade jeans från Cheap Monday, linne från JC, kofta från Zara och sjal från Blammo.

Midsommar

Dagen igår var hur lyckad som helst, den innehöll bland annat grannar, sexkamp, jordgubbar och jacuzzibad tills det blev gryning. Det var så här jag trippade runt på dagen.



Upprullade byxor från Cheap Monday, ett gammalt linne, solgasögon från H&M och en kofta från Benetton. Sedan var det visst lite 80-talsvågigt hår med på ett hörn där också.

Inköpt

När vi hade storhandlat färdigt så la pappa bil- och hemnyckeln i backluckan på bilen och så råkade vi stänga. Alltså kunde vi inte komma hem. Men som tur var så var det ett äldre par som också skulle mot vårt håll, så vi fick skjuts av dem hem. Men vi kunde ju fortfarande inte komma in så då hjälpte vår granne oss att bryta oss in i vårt eget hus. Och det funkade. Tur i oturen.

Lite efter det så mötte jag upp den söta Nicki i stan som köpte min Adidas, och så köpte jag lite saker som kommer här nedanför.

Istvättade jeans från Cheap Monday, det var halva priset så alltså behövde jag bara betala 200 spänn för dem.



Kornblå jeans och gråa tygskor i basketmodell, också från Cheap Monday. Halva priset på dem här jeansen också, alltså 200 silvermynt. Det var också halva priset på skorna, så jag fick dem för en femtilapp.



Ljusgräddvita chinos i modell Kerstin från Monki, för 300 riksdaler. Äntligen fick jag tag i dem, jihu! Jag funderar också på att köpa ett par bajsbruna.


Nu ska jag ta och baka kladdkaka och fixa lite till imorgon. Ha det sött.


Förbereda inför midsommar

Guten morgen! Igår var jag med Malin och Amanda, och senare på kvällen så kollade jag och Malin på fotboll och Sex and the city. Jag köpte också den här gråmelerade tröjan av Amanda.

Dagens planer är först att åka iväg till Ica Maxi så tidigt som möjligt eftersom det blir proppat där såhär en dag innan midsommar. Efter det så ska jag åka iväg till stan och förhoppningsvis sälja min KSSS- och/eller min Adidasmunkis, och köpa en klänning till imorgon om jag hittar. När jag kommer hem ska jag baka kladdkaka och planera lite så kallade svennelekar inför morgondagen.


Well, här är i alla fall tröjan jag köpte.

 

Idag

 
Jeans från Cheap Monday, ribbat linne från H&M och tröja från Gina Tricot.


Nu presenterar jag jBloppis. Det kommer ramla in fler och fler kläder allteftersom. Ni har en direktlänk här till höger under fliken "länkar" också.

Design

Nu är det så att jag ska tacka min vän Sophia som har fixat designen. Oj, nu märker jag att mitt X på tangentbordet har tagit stryk av att vara på Dreamhack. Men åter till ämnet. Designen känns lite... deprimerande. Typ. Så jag kanske ska (läs: jag kanske ska få Sophia till att) ändra till lite ljusare färger.

Jo, jag ska nog göra en till blogg där jag enbart lägger ut en massa kläder som är till salu. Mer om det någon annan gång. Natti!


Skrivbord


I helgen har jag hunnit med att städa mitt rum. Applåder. Det här är en del av mitt skrivbord, bilden blev väldigt mycket Josefine.
Den välsnurrade plattan "Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit" med Snook, parfymen Sex on the beach från The library of fragrance (soon to be my signaturdoft), en sliten, rosa plånbok, stereo, högtalare, klädgalge, mascara från Maybelline i form av Great lash, och sist men inte minst en bild på bandet som tidigare är nämnt i detta inlägg.

Köpt

Dem sprutade plast i mina tänder när jag var hos tandläkaren idag, men annars gick det finemang. Efter det så gick jag lite med bror i stan. Jag såg Mtv's Shire, och Gry Forsell också. Jo, den där Johanna såg jag också med den rutiga kokboken, plus hon som ledde Carin 21:30. Stockholm är kändistätt.

Idag köpte jag:
Nipplecovers från Twilfit, 50 kr
Tyger från en affär på Hornsgatan, 40 kr.

Uppladdningsbara batterier, 100 kr.
Parfymen "Sex on the beach" från The library of fragrance, 165 kr för 30 ml.
Tunika/T från JC, halva priset på 300 kr.
Korallfärgade strumpbyxor på H&M, 30 kr.

 

Finare

Yes, ni har läst rätt. Det är nu denna blogg som jag numera ska använda. Allt ska vara finare. Den här bloggen blir aktiv antingen tisdag den sjuttonde eller onsdag den artonde juni. Jag har nämligen inte tillgång till en dator från och med lördag den fjortonde tills något av dessa datum. Tills dess får ni ha det underbart.

Någon som känner för att göra en fin blogglayout till moí? Jag tror att en viss sötsak vid namn Sophia kanske har lust? Men man behöver inte heta Sophia för att fixa min layout, så kommentera bara detta inlägg om du skulle vilja vara en ängel för en dag.

RSS 2.0